Am fost la vizionarea exclusivistă IMAX 3D – Doctor Strange

Marți, 11 octombrie, la ceas de seară, o parte dintre bloggerii timișoreni și-au dat întâlnire la Shopping City Timişoara, pentru vizionarea exclusivistă în formatul IMAX 3D a filmului Doctor Strange. Am fost întâmpinați cu zâmbete și cu mult popcorn. 🙂

Ce am aflat?

O noutate pentru mine a fost faptul că doar cinematografele IMAX 3D din România vor oferi vizionarea specială a imaginilor 3D ale filmului regizat de Scott Derrickson. 😀 Ei bine, acest fapt e mai mult decât noroc. Industria cinematografică s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 5 ani. Dovadă este faptul că, în prezent, putem avea experiențe inedite vizionând filme în format IMAX 3D și 4DX.

doctor-strange-trailer-poster-comic-con

Ce spune regizorul? 

Ca un fan al filmelor, sunt nerăbdător să invit publicul în călătoria vizuală a lui «Doctor Strange», oferindu-le o mică avanpremieră a muncii noastre de până acum. Întregul film va cuprinde peste o oră de secvenţe special formatate pentru IMAX, care vor captiva şi uimi publicul, imersându-l complet în film, astfel că sunt nerăbdător să le ofer această scurtă vizionare pe 11 octombrie.

Am avut parte de 15 minute intense. Doctor Strange este un film condimentat cu multă dramă și comedie în aceeași măsură, fiind și o aventură fantastică spre cunoașterea limitelor fizice și psihice.

De ce să mergi la Doctor Strange?

Las trailerul aici. Dacă acesta nu te va convinge, atunci mai am un argument pentru tine pe ImperiaCultura.ro.

Filmul este distribuit în România de CineForum și va apărea în cinematografe pe data de 4 noiembrie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *